Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

logo-search-marketing-expoVolgende week, op 4 en 5 november, ben ik aanwezig op het zoekmachinemarketing congres SMX in Londen! Daar ben ik samen met Bas van den Beld aanwezig namens DutchCowboys, waar je dus – naast hier op EdWords.nl – mijn verslagen kan vinden.

De SMX of Search Marketing Expo conferentie is opgezet door SearchEngineLand, geleid door zoekmachine goeroe Danny Sullivan, wat mij betreft de autoriteit op het gebied van nieuws over zoekmachines en zoekmachinemarketing.

Programma SMX Londen

SMX Londen kent een goed programma. Naast internationale namen als Shari Thurow, Vanessa Fox, Mikkel deMib Svendsen (Deens) en Dave Naylor zullen ook lokale zoekmachinemarketing experts acte de présence geven.

Er zijn ook 2 Nederlandse zoekmachinemarketing specialisten aanwezig, Wiep Knol en Heini van Bergen van Tribal IM, die zitting nemen in de panels “Blow Your Mind Link Building Techniques”, “International SEO” en “Search 3.0: Local Search & Blended Results”.

Advanced programma

Elk jaar in juni kent SMX een speciale editie, SMX Advanced. Dit is een kleiner congres met de focus op meer diepgang voor een ervaren doelgroep. Op SMX Londen is er voor het eerst ook een Advanced programma naast het reguliere programma.

Zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine adverteren komen uitgebreid aan de orde, zowel in het reguliere als in het advanced programma.

Ook onderwerpen als Universal/Blended Search, internationale zoekmachine optimalisatie en de integratie van andere advertentiecampagnes met zoekmachinemarketing worden behandeld.

Ben je volgende week ook op de SMX in Londen? Laat het weten en dan drinken we daar een kop koffie (of een goede Engelse pint.. ;)..)