Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

logo-search-marketing-expoZoals ik al schreef in het Zoekmachine Marketing jaaroverzicht 2006 is search-goeroe Danny Sullivan in december 2006 voor zichzelf begonnen met een zoekmachine marketing weblog (SearchEngineLand).

Persoonlijke heb ik zeer veel respect voor wat Danny Sullivan neerzet op SearchEngineLand, zowel wat de verscheidenheid als kwaliteit van de artikelen en nieuws berichten betreft. Voor mij is er op dit moment geen beter weblog over zoekmachine marketing! Nou ja … na EdWords.nl Zoekmachine Marketing Weblog natuurlijk… 😉

Sorry, ik dwaal af … Naast SearchEngineLand heeft Danny Sullivan, naast zijn bijna dagelijke Daily SearchCast, ook een zoekmachine marketing webcast opgezet (Search Marketing Now) en een zoekmachine marketing congres (Search Marketing Expo, SMX).

Danny Sullivan opent nu vol de aanval op z’n voormalige werkgever (Incisive Media) die het succesvolle, door Danny Sullivan zelf opgezette, internationale zoekmachine marketing congres Search Engine Strategies organiseert.

Search Marketing Expo debuteert op 4 en 5 juni a.s. in Seattle, maar vandaag maakt Danny Sullivan bekend dat het nieuwe zoekmachine marketing congres verder uitbreidt binnen de VS en naar Europa.

Een overzicht van de data en plaatsen van het zoekmachine marketing congres Search Marketing Expo (SMX) in 2007: