Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

LOI logoNee, dit is geen advertentie. Ja, het is wel een beetje promotie voor mezelf ūüôā

Zoals je als trouwe lezer van EdWords.nl weet, heb ik afgelopen jaar een SEO cursus geschreven voor de LOI. En mijn SEO cursus is nu beschikbaar als onderdeel van de LOI cursus Zoekmachinemarketing!

Daarnaast juich ik het ook zeker toe dat een grote aanbieder van opleidingen zoals de LOI ook aandacht besteedt aan zoekmachinemarketing.

De Zoekmachinemarketing cursus van de LOI behandelt naast SEO ook zoekmachine-adverteren (SEA) en webanalytics. Je kunt de SEO cursus ook als losse module volgen.

Kosten cursus Zoekmachinemarketing

Nederlanders willen gelijk weten wat het kost ;), dus hierbij: de LOI cursus Zoekmachinemarketing kost ‚ā¨99,- per maand, waarbij een cursusduur van 9 maanden is voorgeschreven.

Afhankelijk van je studietempo, kun je de zoekmachinemarketing cursus in meer of minder dan 9 maanden afronden.

Alleen cursus SEO

Wil je alleen de cursus SEO doen? Of de module SEA? Dat kan ook.

De losse modules kun je volgen voor ‚ā¨129,- per maand, waarbij een cursusduur van 3 maanden wordt voorgeschreven.

Basiscursus Zoekmachinemarketing

De LOI cursus Zoekmachinemarketing is een degelijke basiscursus waarin alles te weten komt over zoekmachine-optimalisatie, zoekmachine-adverteren en webanalytics.

Met deze basiskennis kun je zelf direct aan de slag. De praktijkervaring is daarnaast ook noodzakelijk om zoekmachinemarketing echt goed te leren.

Goede kwaliteit

Natuurlijk ben ik enthousiast over de module SEO die ik heb geschreven. Zoals je hier op EdWords.nl gewend bent, staat de kwaliteit en volledigheid van het materiaal bij mij voorop.

Maar ik heb ook de module zoekmachine-adverteren als 2e lezer beoordeeld en kan zeker toezeggen dat deze module ook degelijk en goed is.

Niet duur

Mijn persoonlijke mening – zo objectief mogelijk – is dat de LOI cursus Zoekmachinemarketing niet duur is.

Voor nog geen ‚ā¨900,- ben je volledig thuis in zoekmachinemarketing en webanalytics. Voor dat geld kun je een ervaren zoekmachinemarketing consultant ongeveer 1 dag inhuren…

Meer informatie over de zoekmachinemarketing cursus van de LOI vind je op LOI.nl.