LOI logoVrienden en collega’s wisten het al en ook de oplettende volger van mij op Twitter of Linkedin weet het: ik heb een SEO cursus voor de LOI geschreven.

Deze SEO cursus is onderdeel van de LOI cursus Zoekmachinemarketing.

De SEO cursus kent een originele aanpak: het is een studiehandleiding voor het Handboek Zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra.

SEO cursus van A tot Z

De SEO cursus die ik voor de marktleider op afstandsonderwijs heb ontwikkeld, dekt alle belangrijke SEO aspecten.

De LOI SEO cursus gaat onder andere in op onderwerpen als SEO en websiteontwerp (Techniek, Content & Links), SEO valkuilen bij siteontwerp en Zoekmachines controleren en sturen.

SEO basiscursus

Ondanks dat ik vind dat de LOI SEO cursus zeer volledig is, betreft het wel de basis van SEO. Na deze cursus heb je voldoende kennis in huis om meer bezoekers en omzet te halen uit de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines.

SEO thuisstudie

Zoals je begrijpt, is deze SEO cursus een thuisstudie. Je schaft de cursus en het handboek Zoekmachinemarketing aan en je kunt aan de slag.

De LOI SEO cursus bevat opdrachten en vragen, waardoor je zelfstandig met de materie aan de slag gaat.

Tijdsduur en kosten?

De LOI heeft de volgende tijdsduur en kosten bepaald voor deze cursus:

  • Studieduur: 3 maanden
  • Kosten: €120,- per maand

Afhankelijk van je studietempo kun je de SEO cursus uiteraard eerder of later afronden. Naast de maandelijke kosten betaal je eenmalig €25,- inschrijfkosten. Kies je voor betaling in één keer, dan krijg je 5 % korting.

Nog niet beschikbaar

De LOI SEO cursus is nog niet beschikbaar. Ik heb de ruwe versie ingeleverd en zowel een externe lezer als een redactie kijkt nu naar de inhoud.

Als de SEO cursus bij de LOI beschikbaar is, laat ik het uiteraard hier weten! Je kunt ook je emailadres achterlaten bij de LOI, dan krijg je een bericht als de SEO cursus van start gaat.

Leuk, maar arbeidsintensief…

Ik vond het erg leuk om deze SEO cursus te ontwikkelen en te schrijven, maar het was ook een arbeidsintensieve klus. Mede omdat ik deze SEO cursus naast mijn fulltime werk heb ontwikkeld.

Nu begrijp je waarschijnlijk waarom ik een stuk minder toekwam aan bloggen hier op EdWords.nl of andere blogs in de eerste helft van 2009… 🙂

Ik heb er in ieder geval veel plezier van gehad en ik ben dan ook trots op het eindresultaat! Mocht je de cursus gaan doen, dan hoor ik graag je feedback!