Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

IAB Taskforce Search logoVolgende week donderdag, 24 september, vindt alweer de 3e IAB Search Marketing Thursday plaats.

Achtereenvolgens krijg je een presentatie van Marktplaats.nl en Van der Valk. Daarna is er weer een SEO site clinic, waarna de netwerkborrel plaatsvindt.

Deze editie van Search Marketing Thursday vindt vanaf 16:00u plaats in het Mirror Centre te Amsterdam.

Programma 3e Search Marketing Thursday

Roelof Lettinga, Head of Admarkt van eBay/Marktplaats.nl, verzorgt de aftrap van deze Search Marketing Thursday. Dit doet hij met een presentatie over het advertentiesysteem Admarkt en nieuwe, interessante ontwikkelingen voor adverteerders: AdMarkt Mini-advertenties.

De 2e presentatie wordt verzorgd door Gerard Schomaker, General Manager van Van der Valk Internet. Hij spreekt over de rol van zoekmachinemarketing bij Van der Valk Hotels en laat daarbij zien welke inzichten sinds de nominatie van Van der Valk voor de Search Engine Marketing Award in 2008 zijn opgedaan.

SEO Site Clinic

Ook deze Search Marketing Thursday wordt afgesloten met de SEO Site Clinic. Het panel van SEO experts analyseert ‘on the fly’ de door het publiek aangedragen websites. De SEO experts :

  • Alain Sadon (Seoguru)
  • Heini van Bergen (Tribal Internet Marketing)
  • Siegfried Jongsma (Traffic4U)

Gratis aanmelden?

Aanmelden kan tot en met 21 september door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl