SES Amsterdam logoOp dit moment heb ik het even behoorlijk druk. En ik baal ervan dat ik daardoor te weinig aan bloggen toe kom, waarvoor excuses!

Ik probeer echter wel zoveel mogelijk interessante artikelen te delen via Twitter.

Naast veel leuke en uitdagende projecten op het werk, ben ik buiten het werk ook met veel dingen bezig. Zo schrijf ik op dit moment een SEO cursus voor de LOI (vorig jaar schreef ik al het hoofdstuk “Search Engine Marketing” van de LOI HBO opleiding Online Marketing), wat leuk is maar ook heel veel tijd vergt.

Stand van zaken zoekmachinemarketing Nederland

Daarnaast ben ik natuurlijk ook bezig met de voorbereiding van mijn presentatie op de SES Amsterdam, de internationaal bekendste organisatie van zoekmachinemarketing congressen, die volgende week op 16 en 17 maart in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam plaatsvindt.

Zelf ben ik als spreker aanwezig op de congresdag (dinsdag 17 maart). Ik heb de eer de dag te openen met een korte presentatie over de stand van zaken van zoekmachinemarketing in Nederland.

Stand van zaken SEO in Nederland

Robert de Boer, blogger op ResultBlog, vroeg mij in de aanloop naar SES Amsterdam om alvast op mijn presentatie vooruit te lopen en mijn visie te geven op de SEO markt in Nederland.

Het volledige artikel is nu te lezen op ResultBlog.