Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

2009 SEMMY NomineeZoals ik vanmorgen al schreef op m’n onlangs gelanceerde Engelstalige blog EduardBlacquiere.com, ben ik genomineerd voor een SEMMY!

Mijn artikel “Measuring SEO: why rankings are worthless“, wat ik schreef op het blog van Joost de Valk, is genomineerd in de categorie SEO. Dit artikel heb ik ook hier op EdWords.nl in het Nederlands geschreven: “SEO succes meten: waarom rankings waardeloos zijn“.

Een SEMMY?

Uhm…maar wat is een SEMMY? The SEMMYS zijn de jaarlijkse internationale prijzen voor de beste content geschreven op het gebied van zoekmachinemarketing en online marketing. Het initiatief is van Matt McGee.

44 genomineerden

Ik vind het heel gaaf en een eer om 1 van de 44 genomineerden te zijn in de SEO categorie! Er staan vele goede artikelen tussen van mensen als Aaron Wall (SEO Book), Vanessa Fox (ex-Google), Lee Odden (TopRank) en Joost de Valk zelf.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Een geselecteerde jury van experts gaat zich nu buigen over de genomineerden, waarna er per categorie 3 tot 6 finalisten worden aangewezen.

Vervolgens is er 1 week de tijd voor “het publiek” om te stemmen op de finalisten. De winnaars worden daarna uiteraard bekend gemaakt op SEMMYS.org.

Het schema

– 19 januari: Bekendmaking genomineerden
– 26 januari: Jury deadline om finalisten te bepalen
– 28 januari: Bekendmaking finalisten; publiek stemmen voor 1 week!
– 2 februari: Publiek stemmen sluit
– 4 februari: Bekendmaking winnaars SEMMYS 2009!

Met alle goede artikelen ben ik best trots dat ik genomineerd ben voor een SEMMY! Natuurlijk zou het nog mooier zijn om tot de finalisten door te dringen. Dan reken ik uiteraard op je stem! 😉