Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Er zijn al veel blogs over zoekmachinemarketing, met name internationaal. Maar toch is er nog ruimte voor een blog.

Er wordt namelijk niet veel geschreven over zoekmachinemarketing op Europees niveau. En dat is precies waar SearchCowboys.com komt kijken!

SearchCowboys.com

SearchCowboys

De naam SearchCowboys komt je vast bekend voor, want het Nederlandse blog SearchCowboys.nl bestaat al enkele jaren. Maar we kunnen er eerlijk over zijn dat dit blog niet actief is.

SearchCowboys.com komt, net als SearchCowboys.nl, uit de stal van DutchCowboys.

Bas van den Beld

De drijvende kracht achter SearchCowboys.com is Bas van den Beld, actieve blogger op DutchCowboys en oprichter van internet projectmanagement bureau NetTraject.

Verder is er een grote en groeiende groep bloggers actief voor SearchCowboys.com met diverse specialisten op het gebied van zoekmachinemarketing in Europa (disclaimer: ik schrijf zelf ook voor SearchCowboys.com 🙂 ).

Events, Tools & Books

SearchCowboys.com is veel meer dan een blog. Zo vind je er verslagen van Events, recensies van Tools & Boeken.

SEO Roadshow

SearchCowboys.com heeft ook een exclusieve SEO Roadshow waar je interviews met internationale zoekmachinemarketing experts vindt. De Nederlandse SEO Roadshow – een half jaar geleden gestart – vindt je op DutchCowboys.

Op dit moment vindt je in de SEO Roadshow al interessante interviews met Kevin Ryan (Search Engine Strategies conferentie), Avinash Kaushik (Google, Web analytics goeroe) en Dave Naylor (bekende UK SEO’er).

Kortom, SearchCowboys.com is een blog dat je niet kunt missen als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen in zoekmachinemarketing, met name in Europa!