Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Vandaag start het marketing blog DutchCowboys met een unieke serie interviews met internationale kopstukken op het gebied van zoekmachinemarketing.

Alle interviews vind je in het DutchCowboys channel “SEO Roadshow“.

De initiatiefnemers – Joost de Valk, Bas van den Beld en ondergetekende – zullen de komende maanden interviews houden met Search goeroe’s zoals Danny Sullivan (SearchEngineLand), Matt Cutts (Google), Kevin Ryan (SES & SEW), Rand Fishkin (SEOmoz) en vele anderen!

“Joost & Friends discuss some internet stuff”

Onder de noemer “Joost & Friends discuss some internet stuff” worden de Search goeroe’s om hun visie gevraagd, met name op het gebied van zoekmachines en zoekmachinemarketing.

Video, podcast & tekst
Elke 2 weken verschijnt er in het DutchCowboys channel “SEO Roadshow” een nieuw interview met een internationale search goeroe. De interviews worden aangeboden in video, podcast en/of tekst.

De initiatiefnemers

Joost de Valk heeft zich de laatste jaren internationaal geprofileerd als SEO expert, waarbij hij o.a. de grote zoekmachinemarketing congressen Search Engine Strategies (SES) en Search Marketing Expo (SMX) als spreker aandoet.

Joost werkt als Search strategist bij Onetomarket en schrijft naast DutchCowboys o.a. voor zijn succesvolle SEO blog Joostdevalk.nl. De connecties met de zoekmachinemarketing goeroe’s komen dan ook voornamelijk uit zijn netwerk.

Bas van den Beld is oprichter van Nettraject, actief in projectmanagement op het gebied van internet marketing. Hij schrijft naast DutchCowboys voor zijn blog Basvandenbeld.nl.

Eduard Blacquiere (ondergetekende 😉 ) werkt als Business Consultant bij zoekmachinemarketing bureau Outrider. Hij schrijft naast DutchCowboys o.a. voor Marketingfacts (en uiteraard dit blog EdWords.nl!).

Bij de opzet van deze serie Search interviews zijn ook Roy Huiskes en Ton Wesseling betrokken geweest.

1e interview: Kevin Ryan (SES)

Het eerste interview in deze unieke serie is vandaag live gegaan. Joost sprak onlangs met Kevin Ryan, verantwoordelijk voor de inhoud van de Search Engine Strategies conferenties en het blog Search Engine Watch.

Het werd een interessant interview met leuke en goede uitspraken, wat je hier kunt beluisteren.