Google heeft deze week een Nederlands Google AdWords weblog gelanceerd.

Het doel van Google is om alle Nederlandse adverteerders op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen bij Google AdWords. Op het Nederlandse Google AdWords weblog kun je alles lezen over updates, veranderingen en lanceringen van nieuwe producten binnen Google AdWords.

Daarnaast zullen er interviews volgen met Google AdWords medewerkers en zal het Nederlandse Google AdWords weblog optimalisatie “tips and tricks” voor Google AdWords geven. In dat kader verwijs ik ook graag naar de uitgebreide Handleiding: Google AdWords campagne optimaliseren.

Per week zullen er enkele berichten op verschijnen op het Nederlandse Google AdWords weblog. Naast informatie over Google AdWords zullen er uitstapjes volgen naar andere producten, zoals Google AdSense, waarvoor vorig jaar al een Nederlands weblog is gelanceerd.

Uiteraard kun je ook nog altijd terecht bij het officiële Google AdWords blog (engelstalig).

Wat mij betreft een goed initiatief van Google om in conversatie te treden met lokale adverteerders. Maar daar zit ook het probleem, want het is nog niet mogelijk om reacties te geven op de berichten… Een gemiste kans.

Via Traffic Builders blog