Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Hierbij laat ik graag kort even weten dat ik vandaag ben afgestudeerd van mijn studie Small Business & Retail management aan de Hogeschool Rotterdam! De scriptie en de mondelinge verdediging zijn beide met een 8 gewaardeerd, waar ik uiteraard meer dan tevreden mee ben! ūüôā

Wat heeft dit met zoekmachine marketing te maken? Nou, meer dan je denkt. Mijn afstudeeronderzoek heb ik namelijk uitgevoerd bij zoekmachine marketing bureau Checkit.

Het marktonderzoek is ook extern beschikbaar in het apart uitgevoerde en geschreven marktonderzoek zoekmachine marketing Nederland 2007.

Zoals ik al in de vorige post aangaf, heb ik vanaf nu weer meer tijd om het bloggen op te pakken, dus de komende tijd kun je weer meer nieuws, handleidingen, onderzoek en meer over zoekmachines en zoekmachine marketing verwachten op EdWords.nl!