Even een kort persoonlijk berichtje: excuses dat er de afgelopen en deze week weinig artikelen en nieuwsberichten verschijnen op EdWords.nl.

Daarvoor zijn twee belangrijke redenen aan te wijzen, te weten 1) mijn afwezigheid (ook van een internetverbinding) vanwege mijn vakantie en 2) de aandacht die het afstuderen van mijn studie vereist.

Vakantie

Zoals ik al schreef in het bericht over de statistieken van EdWords.nl in juli, ben ik de eerste twee weken van augustus op vakantie geweest in Corfu. Het was mooi weer op een mooi eiland, kortom hebben we genoten, zoals een eerste impressie op m’n persoonlijke weblog laat zien. Eerst weer even op gang komen en dingen als de e-mails wegwerken (zie afbeelding… pfff)…

In de spaarzame momenten dat ik een (trage…) internetverbinding had in Corfu, heb ik nog iets kunnen doen (ik kon het niet laten 😉 ), zoals het afmaken en publiceren van de laatste drie verslagen van de SIGIR conferentie:

Verslag (3) SIGIR Industry Event – Vertical Search
Verslag (4) SIGIR Industry Event – Novel Search Applications
Verslag (5) SIGIR Industry Event – Language Technology

Afstuderen

Daarnaast ben ik de afgelopen maanden druk bezig geweest met afstuderen voor mijn studie Small Business aan de Hogeschool Rotterdam. Een onderdeel van het onderzoek is (zoals je misschien weet) ook gepubliceerd en heeft veel aandacht gekregen, namelijk het marktonderzoek naar de markt van zoekmachine marketing in Nederland anno 2007.

A.s. dinsdag moet ik het laatste wapenfeit verrichten voor het afstuderen, namelijk de verdediging. Dat zal de komende dagen mijn aandacht hebben, waardoor ik het nieuws over zoekmachines even links laat liggen.

Voor de mensen uit de media wereld: a.s. zaterdag ben ik uiteraard ook van de partij bij het strandvolleybal.net toernooi!

Geduld wordt beloond

Uiteraard kun je vanaf volgende week weer regelmatig nieuws, handleidingen, onderzoek en meer lezen op EdWords.nl Zoekmachine Marketing Weblog.

Alvast bedankt voor je geduld, wat wordt gewaardeerd (en beloond … ik ben o.a. bezig met een zeer uitgebreide handleiding over Google PageRank…)

Een “search-a-licious” groet,

Eduard “EdWords” Blacquière