Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

logo google trendsGoogle lanceert vandaag een nieuwe functie in Google Trends: Google Hot Trends. Deze integratie van de Google Zeitgeist in Google Trends laat de populairste zoekopdrachten van de dag zien.

Net als bij de Google Zeitgeist worden de zoekwoorden niet gerangschikt op zoekvolume. De zoekwoorden die de grootste toename vertonen t.o.v. het normale zoekvolume voor de betreffende zoekwoorden worden opgenomen als populairste zoekwoorden. Je kunt ook de populairste zoekwoorden op dagen in het verleden bekijken.

Van het betreffende zoekwoord zie je de gerelateerde zoekopdrachten, het verloop van het volume per uur, gerelateerde nieuws artikelen (uit Google News), gerelateerde Blog berichten (verrassend… uit Google BlogSearch) en gerelateerde Google zoekresultaten (je raad het al… Google Web Search).

Google Hot Trends: populairste zoekopdrachten van de dag

Google Hot Trends is voorlopig alleen beschikbaar in de US. Zowel Google Trends als Google Zeitgeist zijn wel voor Nederland beschikbaar. De Google Zeitgeist stopt voor Nederland echter bij november 2005. Google Trends is wel actueel, maar laat alleen statistieken zien voor zoekwoorden met grote volumes.

De database van intenties is weer een stapje verder geopend…

Via SearchEngineLand