logo-google-docs-spreadsheetsGoogle heeft vandaag enkele nieuwe features toegevoegd aan Google Docs & Spreadsheets, waarvan de belangrijkste de mogelijkheid is om grafieken en diagrammen te maken. Deze functie ontbrak nog aan de concurrent van Microsoft Excel.

google-docs-spreadsheets-diagram-button

Google Office

Na het lanceren van Google Docs & Spreadsheets werd er al snel gesproken over een Google Office, want na een webbased e-mail (Gmail) en webbased agenda (Google Agenda) is er zeker sprake van een Office pakket, wat Google ook onlangs lanceerde als Google Apps Professional.

Nadat Google gisteren bekend maakte dat er ook een webbased presentatie tool aankomt, wordt het pakket van office tools dat Google biedt steeds vollediger. Het maken van grafieken en diagrammen in Google Spreadsheets, maakt het steeds interessanter om over te schakelen op Google voor je office applicaties.

google-docs-spreadsheets-diagram-popup

Via Google Operating System