Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

SES Amsterdam 2010Na een succesvolle 1e SES Amsterdam vorig jaar komt het wereldwijd bekende zoekmachinemarketing congres Search Engine Strategies op 17 & 18 maart weer naar Amsterdam.

Net als vorig jaar mag ik ook tijdens deze editie op de congresdag een update doen van de stand van zaken op het gebied van zoekmachinemarketing in Nederland.

De SES Amsterdam 2010 is wederom een tweedaags evenement:

Praktische workshops

De 1e dag van SES Amsterdam bestaat uit diversie workshops. Vorig jaar ben ik daar niet bj geweest, maar daar hoorde ik veel goede berichten over.

Naast concrete sessies over bijvoorbeeld linkbuilding ligt de focus dit jaar veel op het doormeten van de resultaten en het optimaliseren van de website met het doel meer conversies (gewenste acties) te realiseren.

Kennisintensief congres

Het congres op de 2e dag bevat ook een zeer kennisintensief programma. Diverse nationale en internationale experts komen hun visie en kennis delen.

Het valt mij op dat het gewicht met name op SEO ligt, wat ik een goede ontwikkeling vind. Mijn persoonlijke favorieten in het programma zijn de SEO Site Clinic, het Nieuws & Search panel en de visie presentatie “Getting Ready for Search 3.0”.

Zoekmachinemarketing award “Speld in Hooiberg”

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een uitreiking van de in Nederland bekende “Speld in Hooiberg” zoekmachinemarketing award.

Je hebt nog tot a.s. maandag 22 februari om een case in te sturen 🙂

Korting SES Amsterdam

Tot a.s. vrijdag 19 februari krijgt iedereen korting voor SES Amsterdam. De kosten zijn nu €395,- per dag en €745,- voor beide dagen. Na 19 februari zijn deze prijzen respectievelijk €495,- en €845,-.

Ook leden van het IAB, oud-bezoekers van SES Amsterdam en Twinkle Plus abonnees krijgen de korting (ook na 19 februari).

Je kunt je hier aanmelden.

Zie ik je op SES Amsterdam 2010?