Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

Op 25 februari a.s. vindt er weer een Search Marketing Thursday plaats, afgekort SMT, georganiseerd door de IAB Taskforce Search.

Laat je tijdens dit gratis 2-maandelijkse zoekmachinemarketing event weer bijpraten en doe je voordeel met de eveneens gratis borrel ūüėČ

Zoals gebruikelijk start de Search Marketing Thursday om 16:00u. De details:

Het programma

  • Janko Klijnstra, Consultant Web Analytics & Conversion bij Traffic4U. Janko verzorgt een presenatie over de do‚Äôs en dont‚Äôs van conversie-optimalisatie.
  • Een expertpanel zal haar licht laten schijnen over d√© trends en ontwikkelingen op het gebied van search marketing in 2010. Het panel bestaat uit Wolter Tjeenk Willink (Traffic Builders), Joost de Valk (OrangeValley) en Erik-Jan Bulthuis (Onetomarket).

De SMT wordt traditiegetrouw afgesloten met de SEO Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door 3 SEO experts.

Meld je aan

Wil je bij deze Search Marketing Thursday zijn? Meld je dan even aan op smt@iab.nl!

Tip: zet de data van alle SMT’s in 2010 in je agenda, houd SearchMarketingThursday.nl in de gaten voor het programma en abonneer je op de RSS feed van de SMT!