Search UniversityHier op EdWords.nl schrijf ik al ongeveer 3 jaar over het reilen en zeilen op het gebied van zoekmachinemarketing, met name in Nederland.

Maar ik weet dat er ook veel Nederlands sprekende vakgenoten uit België mijn blog bezoeken. Het lijkt me dan ook niet meer dan fair om ook eens onze aandacht op de zoekmachinemarkt in België te richten.

Search University

Edwin Kersten attendeerde mij op een leuk evenement, wat op 3 september plaatsvindt: Search University. Wat mij betreft een goed initiatief!

Het zoekmachinemarketing event wordt georganiseerd door de 3 Belgische zoekmachinemarketing bureaus bSeen, Knewledge en Semetis.

Volledig programma

Het programma ziet er goed uit, waarbij diverse experts uit de markt, waaronder van Google, hun visie en expertise delen over zowel zoekmachineoptimalisatie (SEO) als zoekmachineadverteren (SEA).

Drie belangrijke thema’s van het event zijn: zoekmachines zijn geen “black boxes???, zoekwoorden aankopen is niet vergelijkbaar met mediaruimte aankopen en zoekmachinemarketing is een continu proces.

Kosten & inschrijving

Search University vindt plaats op de Paleizenstraat 44 te Brussel, België. De kosten voor dit eendaagse event zijn €195,- incl. BTW, wat ik niet duur vind. Je kunt je op de website inschrijven.