Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

IAB Taskforce Search logoVolgende week donderdag, 18 juni, vindt de 2e Search Marketing Thursday plaats.

De Search Marketing Thursday is een initiatief van de Taskforce Search van het IAB met als belangrijkste doelstelling het vergroten van de kennis in de markt over de toepassingen en het effect van zoekmachine marketing.

Local Search & SEO Site Clinic

De Search Marketing Thursday bestaat steeds uit twee inhoudelijke onderdelen, gevolgd door een borrel. Deze keer zijn dat een case over Local Search en een SEO Site Clinic.

Local Search

Op deze Search Marketing Thursday zal Martijn Beijk van Onetomarket een local search case presenteren, waarin zij laten zien dat local search een zeer goede bron van traffic kan zijn. Martijn schreef recentelijk ook mee aan de zeer interessante internationale publicatie over Local Search Ranking Factors.

SEO Site Clinic

Na deze presentatie volgt een SEO site clinic. Op menig zoekmachinemarketing congres is dit het favoriete onderdeel van zowel sprekers als bezoekers, en jij loopt zeker met enkele handige tips naar buiten.

Een site clinic is eigenlijk heel simpel:

  • 3 of 4 SEO experts met laptops
  • 1 moderator
  • Iedereen in de zaal mag een site noemen
  • In 5-10 minuten doen de SEO experts ‘on the fly’ analyses

Het panel bestaat uit Roy Huiskes, Wolter Tjeenk-Willink, Ramon Eijkemans en ondergetekende 🙂 Joost de Valk modereert de sessie.

Gratis toegang

Het beste van dit alles? De toegang is geheel gratis, evenals de borrel, dankzij de sponsoring van Marktplaats. Dat wil je toch niet missen? 😉

Kom daarom donderdag 18 juni, van 16:00u tot 18.00u naar MeetingPlaza in Utrecht! Meld je wel van te voren even aan. Mail hiervoor naar smt@iab.nl.

Noteer alvast de komende Search Marketing Thursday bijeenkomsten in je agenda:

  • 17 september 2009
  • 19 november 2009