Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

The Insight Model by Steve JacksonOnlangs was ik namens Webanalisten.nl aanwezig op de 1e editie van Design for Conversion in de lichtboot in Amsterdam, een innovatieve locatie voor een innovatief congres.

De 2e keynote presentatie op Design for Conversion was van Steve Jackson, Senior consultant analytics bij Satama en voorzitter van de internationale WAA (Web Analytics Association).

Wat levert zoekmachinemarketing op?

Hij heeft een achtergrond in zoekmachinemarketing, zowel zoekmachine-optimalisatie (SEO) als zoekmachine adverteren (SEA).

Hiervanuit rolde hij in webanalytics – je wilt tenslotte weten wat het je oplevert – waardoor conversie en optimalisatie van zoekmachinemarketing zijn focus werd.

Zelf aan de slag met Webanalytics

Het verhaal van Steve Jackson was praktisch ingesteld en bevatte bruikbare voorbeelden waar je direct zelf mee aan de slag kunt, gestructureerd in “The Insight Model”.

Mijn verslag van zijn presentatie, inclusief de slides & een video van zijn presentatie, vind je op Webanalisten.nl: “Design for Conversion: Steve Jackson (+video & slides)“.