Even een soort ‘disclaimer’: ik geef gelijk toe dat ik niet objectief ben in het plaatsen van dit bericht. Het gaat namelijk over een SEO vacature van Outrider, het zoekmachinemarketing bureau waar ik met veel plezier werk.

Laat ik open kaart spelen: ik wordt niet betaald om hier te schrijven over de SEO vacature van Outrider. Het is mijn eigen keuze om er hier aandacht aan te besteden, omdat ik denk dat het voor lezers van EdWords.nl relevant is.

Wat houdt de SEO vacature van Outrider in?

Wil je dedicated SEO doen voor Top 500 bedrijven in een internationale organisatie? Lees dan verder!

Vanmorgen heb je misschien al de SEO vacature van Outrider op Marketingfacts gezien of gelezen. Maar wat houdt de SEO vacature van Outrider in?

Unieke positie: startup in multinational

Ik denk dat we bij Outrider een unieke positie hebben. Enerzijds zijn we onderdeel van WPP, het grootste reclame- en advertentienetwerk wereldwijd, met alle voordelen en gemakken van dien.

Anderzijds heeft Outrider alle vrijheid en ruimte om zich als startup te gedragen en te ontwikkelen, waarbij je geen last hebt van bureaucratie of andere belemmeringen die grote organisaties kunnen hebben.

Integratie in de mediamix

Een unieke positie dus. Met het voordeel dat je alle resources, kennis en ervaring van een internationale organisatie achter je hebt. En dat is nog niet alles.

Doordat je onderdeel uitmaakt van een mediaorganisatie in alle facetten, kun je extra toegevoegde waarde realiseren door diverse media op elkaar te laten aansluiten.

Zo heeft mediadruk op TV een duidelijke invloed op het online zoekgedrag. In de functie als SEO specialist kijk je dus verder dan de grenzen van SEO om de totale mediacampagne naar een hoger niveau te brengen.

SEO specialist bij Outrider

Klinkt leuk en interessant hè?! 🙂 Lees allereerst eens rustig de vacature, die je hier kunt vinden:

SEO vacature Outrider

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Maureen Sital (zie vacature) of aan mij!