Ik heb er heel bewust voor gekozen om geen advertenties te plaatsen op EdWords.nl. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik jouw aandacht en (mogelijk) vertrouwen heb. Dat waardeer ik zeer, dankjewel! En dat zet ik niet op het spel voor een paar advertentie-euro’s.

De keren dat je hier een advertentie ziet, zijn op 1 hand te tellen. De enige reden dat ik advertenties plaats, in welke vorm dan ook, is om ervan te leren. Ik werk vanuit veel passie in het vakgebied online marketing en ik geloof sterk in de filosofie “eat your own dogfood”.

Dat is de reden dat ik nu ben gestart met een test waarbij Google AdSense advertenties in de RSS feed van EdWords.nl worden geplaatst (wat is een RSS feed?). Lees er meer over op het AdSense blog.

Wat vind jij eigenlijk van advertenties op blogs? En specifiek advertenties in RSS feeds? Stoor jij je eraan of vind je ze soms misschien wel nuttig?

De reacties staan open!