Even een kort berichtje. Zoals Erno Hannink terecht benoemt in z’n post “De 10 beste Nederlandse blogs over zoekmachineoptimalisatie“, ben ik de laatste tijd minder actief hier op EdWords.nl. Allereerst hiervoor mijn excuses!

Degenen die mij volgen via bijvoorbeeld Twitter weten wat de reden is: ik ben de laatste tijd – en met name de laatste weken – zeer druk bezig met een appartement in Amsterdam. Het goede nieuws is dat ik afgelopen week de financiering rond heb weten te krijgen! 🙂

Reistijd

Jawel, ik ga dus verhuizen van Capelle aan den IJssel naar Amsterdam! De belangrijkste reden is de reistijd, want ik ben al sinds dat ik bij Outrider werk (oktober 2007) heen en weer aan het reizen. En dat kost me elke week bijna 20 uur.. 🙁

Een impressie van het appartement vind je overigens hier:

Dank!

‘Last but not least’ maak ik van deze gelegenheid graag gebruik om jou, de lezer van EdWords.nl, te bedanken! Ik waardeer het zeer dat ook de laatste tijd maandelijks nog gemiddeld 4.500 unieke bezoekers hun weg weten te vinden naar dit zoekmachine marketing blog!

Ik heb inmiddels weer enkele “drafts” geschreven voor diverse posts, dus ik beloof deze week weer artikelen te gaan schrijven. Dankjewel voor je geduld!