Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

logo-google-mapsGoogle Maps is naast een vervanger voor de kaart in de auto ook een navigatie systeem. Een nadeel was dat je vrijwel altijd over de snelweg werd gestuurd, maar vanaf nu kun je ook de snelwegen vermijden, zo meldt Google.

google maps snelwegen vermijdenEen handige functie van Google Maps als routeplanner of navigatie systeem is dat er real-time verkeersinformatie wordt getoond (helaas nog niet beschikbaar in Nederland).

Nadat ook Metro en Tram stations in Google Maps zijn toegevoegd, ontwikkeld Google Maps zich met het vermijden van snelwegen verder tot een complete routeplanner. Google Maps als navigatie systeem is ook niet ondenkbaar, zeker vanwege de goed bruikbare mobiele versie van Google Maps.

Via SearchCowboys