Warning: A non-numeric value encountered in /www/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5760

amsterdam 3d google earthZojuist maakt het Google Earth weblog bekend dat Amsterdam vanaf nu in 3D simulatie beschikbaar is voor Google Earth, wat onlangs in het Nederlands is gelanceerd.

Om de 3D simulatie layer van Amsterdam te installeren, download je het kmz bestand van Amsterdam. Na het openen van het bestand met Google Earth activeer je de layer onder 3D buildings -> Other buildings. Zorg dat je Google Earth 4 hebt voor de laatste functionaliteiten).

Nadat Google 3D simulaties lanceerde voor een aantal grote Amerikaanse steden, wordt nu ook Amsterdam aan de lijst toegevoegd. Misschien heeft het te maken met het feit dat bijna de helft van de Nederlanders Google Earth gebruikt, aldus recent onderzoek van zoekmachine marketing bureau Checkit.

In ieder geval weer een leuke toevoeging die ons kikkerlandje letterlijk en figuurlijk op de kaart zet! 😉