Google Maps voegt Metro & Tram stations toe

Google Maps voegt Metro stations toeGoogle Maps heeft Metro & Tram stations toegevoegd aan de kaarten van de grotere steden. In eerste instantie zijn alleen de metro stations te zien, maar door verder in te zoomen zijn ook de tram stations te zien.

Als de mobiele Google Maps daarbij wordt gekoppeld aan diverse mobiele devices en GPS, wordt de lokale zoekservice van Google een steeds krachtigere applicatie. De routebeschrijving is nu alleen nog voor de auto te maken, maar het openbaar vervoer kan niet achterblijven. De eerste stappen voor een Google reisplanner zijn hierbij gezet.

Google Maps voegt Tram stations toe

Via SearchEngineJournal

Interessant? Lees dan deze gerelateerde artikelen die ik eerder schreef:

  1. Google Maps nu ook routeplanner buiten snelwegen
  2. Google Maps toont real-time verkeersinformatie
  3. Samenwerking: adres uit Google Maps naar TomTom sturen
  4. ‘Street View’ Google Maps gelanceerd
  5. Super Zoom In Google Maps

2 Reacties op "Google Maps voegt Metro & Tram stations toe"

Nog geen reacties
Reageer